Oj oj oj!

Vad tiden går fort!

Jag har fortfaranade datorn på rep, så i det avseendet går den sakta... Det var några dagar sedan jag bloggade, men jag har inte hunnit! Eller så har jag prioriterat bort det. Det blir lätt så när datorn står i förrådet och man inser att det finns ett annat liv än framför datorn. Tråkigt men sant.

Igår var jag och tränade för första gången sedan början av mars! Det var över en månad sedan sist! Det kändes i kroppen må jag säga. Det var ett pulsspinningpass, som mer var hög puls än bra arbetspuls, men ändå. Det var skoj att trampa ut ordentligt! I morgon har jag tänkt promenixa på förmiddagen hade jag tänkt, om det är bra väder vill säga. Jag, och många med mig, blev lätt deprimerade igår när det började TOKSNÖA. Det kom rätt ordentligt, men idag har det varit varmt och solen tittade fram en stund nästan hela dagen så en del har hunnit försvinna igen. Bara hoppas att blidvädret håller i sig ett par veckor till!

Tyra har gjort lite framsteg de här dagarna. Hon kryper i stället för att åla sig för det mesta när hon ska fram. Hon har börjat resa sig mot saker och pannskåpen och trappan är i bästa höjden. Synd bara att det känns lite farligt just där!

Sixten håller på att upptäcka sin egna vilja och sina olika humör. Han har det lite jobbigt ibland, men man kan inte låta honom göra allt han vill hur han vill. Vi har våra duster, men det är rätt jobbigt att se när han blir ledsen och man vill prata med honom om varför man får och inte får göra vissa grejor. Nu är det upp till oss föräldrar att låta honom ha sina känslor, oavsett vilka, och visa att vi älskar honom mest i hela världen! Jag kanske ska läsa lite Jesper Juul och fundera lite. Har ni några tips på andra bra författare/pedagoger/forskare/uppfostrare man kan kika lite på? Bäst är ändå vi föräldrar, men man kan alltid få lite feedback och förklaringar på hur saker och ting kan bero av varandra.

Nu är det visst filmundervisning i soffan.

Vi ses en annan dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0