Nnneeeejjjjj!!!

Onödigt spännande House! Och så slutar det nu!!! Men fortsättning nästa vecka... Sista avsnittet för säsongen, FÅR INTE MISSA!!

Sommarlov

Idag var sista dagen på skolan före sommaren. Vi avslutade så klart med tenta/-or och lunch på Ängeln. Tentan var både skriftlig och muntlig, och gick väl hyfsat...

Jag har till och med tagit mig ut på promenad idag! Nästa gång jag går ut måste jag komma ihåg att tejpa hälen, nu fick jag nämligen skavsår igen. Halvers irriterande!

HAHA!!!! På torsdag skulle jag servera kaffe och mackor på en skjutning för hemvärnet. Mamma ringde nyss och berättade att jag slipper! Alltså kan jag panga i stället. Inte illa! Någon som har tips på hur man dopar tummen så att den blir 2 cm längre? Jag har liksom svårt att nå säkringen, och det tar lite för lång tid när det är snabbskytte...

Nu är det äntligen hemma och House!

ojdå

Var just in och kollade min status på bloggen. Snart tre veckor sedan jag var här!
Vad har hänt då? Jag hade nog varit till Arvidsjaur senast. Barnen är friska från vattkopporna och de hade hunnit med en lätt sväng av magsjuka då sambon besökte några av ungarnas kusiner. Han visste om det innan, så jag förstår inte varför han hedde sig dit... Men *peppar peppar* så är vi friska nu!

Sambon har varit en sväng i Prag, och som vanligt förväntade jag mig en present när han kom hem. Till ungarna hade han handlat en tröja och en båt med motor som man kan ha i badkaret. Ni kan ju gissa vem som fick vad! Själv fick jag en tobleroneask med massa små toblerone i. Och Fåret Shaun!

Helgen som var har vi ägnat åt att fira storebror. Han fyllde 4 i torsdags och då passade vi på att städa eftersom det varit en försummad aktivitet större delen av våren. Farmor och farfar (till barnen) var förbi med presenter till storebror. I fredags åkte vi på en shoppingtur på stan. Vår ständige barnvakt var med, så jag fixade lite andra grejor när jag kunde lämna barnen utanför krångliga trappor till minibutiker. I lördags kom min familj, och vi hade väldigt trevligt! Sålde plast för 1300 spänn och fick in ordrar till v. 24. Mycket trevligt! Igår var det kalas för några av dagiskompisarna, och det måste ha varit jobbigt för storebror. Han somnade nog före lillasyster och de lade sig strax efter 7 igår kväll...

I morgon har vi tenta i engelska, och på det ska vi göra en muntlig företagspresentation. Jag hade tänkt vara riktigt duktig idag och förbereda mig järnet, men jag tror jag har suttit halva tiden framför datorn och en stor del av andra halvan med att leta mat, tvätta och plocka disk. Ni kan ju själva räkna ut hur det går i morrn!
Nu blir det intensivt sista 25 minutrarna innan jag ska hämta barn på dagis!

Jag ska försöka bättra mig, vi får väl se hur mycket det händer i vårt liv!

prickisjukan

Nu är vi inne på tredje eller fjärde dagen, det beror på hur man räknar och inatt har vi haft natten from hell. Lillasyster har varit ledsen i stort sett hela natten och hon är ganska prickig. Förhoppningsvis har det börja läka ut, för nu har det börjat klia för stackarn. Värst är det när det kliar och gör ont i blöjan och under fötterna. Det enda som hjälpt inatt var att vålda upp henne i famnen och sedan gunga. Då somnade hon nästan direkt, men vaknade såklart så fort man lade ner henne.

Storebror verkar ha klarat sig bättre, även om det blåssat upp på honom inatt. Han har bara haft några i pannan och på mage och rygg, men nu har det kommit mer i ansiktet och bakom nacken. Frukost har han knappt ätit och säger att han inte mår bra. Just nu sitter han och kikar på thomas tåget på datorn och jag ska försöka koppla upp mig mot skolan. Lillasyster ska försöka tvinga i sig lite Tavegyl. Normalt är de ganska duktiga på att ta medicin, men nu fick jag muta med glass. Innan frukost! Hemsk mamma va?!

Själv rapar jag surfisar, så vi får väl se om jag åker dit på nå skit. Skulle vara så typiskt när jag ska bort i helgen!

Nu verkar vi börja snart, så jag får väl ge mig...

RSS 2.0