alla hjärtans dag

eller ännu en dag för handlarna att locka köpare? Vi valde att jobba natt (jag) och sova alldeles för lite, och lägga golv (min sambo). Det blev kanske en extra puss och en kram dagen till ära!

Det var ett tag sedan jag skrev nåt, och jag har helt enkelt inte haft tid! Jobbat eftermiddagar mest hela tiden, en och annan natt har jag klämt oxå, men förmiddagar har det varit få av. Nåja, jag har haft väldans trevligt där jag har varit, och jag har faktiskt kört en del truck oxå! Skojsigt, och det tog inte så lång stund innan jag lärde mig hantera maskinen, trots att bakdelen svänger i stället för framänden som på en vanlig bil... Fast lika skicklig som han jag körde med tar det nog ett tag att bli...

Jag har fått sälja lite, så förhoppningsvis får jag iväg en order i morgon och boka in några demos så jag har nåt att rapportera. Vi fick veta att vi skulle boka in en extra demo under vissa veckor, men det gör jag inte en lördagkväll, alla hjärtans dag och melodifestival. Visst jag säljer tupperware, men jag tänker inte jobba ihjäl mig. Men skriv gärna en kommentar om att ni vill ha ett enkelt hembesök! Jag tycker trots allt att det är ganska roligt när jag är ute!

Nu ska jag invänta min tröja som får en snabbis i maskinen, sedan ska den få en skontork tror jag.

Vi hörs!

FÖRBANNADE SNÖ!!!

Det var lagom med snö fram tills nu. Jag har "jobbat" två nätter, och båda gångerna jag kommit hem har jag skottat gården. Jävligt kul klockan 5 på morgonen...

Händelserikt

Vi har en halvtuff vecka. Undrar vad som har hänt sedan sist?

Jag har ju varit på praktik på Smurfit Kappa. Det har varit skoj, intressant och lärorikt. Och skitig miljö! En av killarna har hoppat av. Tråkigt, men samtidigt större chans att få jobb när det är en mindre som konkurrerar om de få jobb som kan finnas. Sedan har jag konstaterat att det är skillnad på instruktörer och instruktörer. Den senaste jag hade, på kokeriet, har varit bättre än alla tillsammans! Berättat om varenda grej man gått förbi, jag har fått följa med på allt han gjort och lärt mig en hel del!

I måndags var vi på lassa med lillasyster. Inget egentligt fel på henne, men vi var på återbesök på ögon och fick godkänt. Den andra grejen vi kollade görs inget åt nu, blir det mer eller att det inte växer bort så ska vi höra av oss. Men som sagt, inget som görs nu.

På väg till bilen träffade vi min faster, vi pratade lite och hon berättade att min farmor var dålig igen. Inte kontaktbar och så hade hon slutat att äta. På kvällen ringde min mamma ochberättade att min farmor inte längre finns med oss.

Igår åkte några i familjen upp för att hälsa på henne en sista gång. Jag både ville och inte ville, så jag valde till slut att inte åka. När jag slutat och hunnit duscha ringde en av mina systrar och berättade att de varit upp. Farmor hade varit klädd i en mörkblå kofta och en blus med lite krås på. Hon hade ledat med ett belåtet leende på läpparna som att "ser ni, nu har jag det bra och jag är med farfar".  Vår ständige barnvakt har läst några bibeltexter för farmor tidigare, och hon läste några av dem. Tidigare på dagen hade visst min äldsta syster krockat, och bilen blev bara att lösa in. Syrran klarade sig ändå rätt ok, lite ont i knät, men rätt chockad. Det var inte hennes fel, och de andra tog på sig allt. Barnvakten tog även upp detta när hon pratade med farmor, och tyckte att det kanske var lite väl tilltaget, även om farmor inte riktigt tyckte att det var meningen att syrran skulle komma.

Jag tog barnen med mig och åkte till Böle igår, hälsade på mamma och pappa och så samlades vi där ett par stycken och pratade om ditt och datt. Det var ganska skönt, även om jag inte sa så mycket.

Nu ska jag fixa mat till barnen, och fundera på middag till mig och sambon. Sedan ska jag sova en stund och åka ut och jobba natt i natt.

RSS 2.0