Händelserikt

Vi har en halvtuff vecka. Undrar vad som har hänt sedan sist?

Jag har ju varit på praktik på Smurfit Kappa. Det har varit skoj, intressant och lärorikt. Och skitig miljö! En av killarna har hoppat av. Tråkigt, men samtidigt större chans att få jobb när det är en mindre som konkurrerar om de få jobb som kan finnas. Sedan har jag konstaterat att det är skillnad på instruktörer och instruktörer. Den senaste jag hade, på kokeriet, har varit bättre än alla tillsammans! Berättat om varenda grej man gått förbi, jag har fått följa med på allt han gjort och lärt mig en hel del!

I måndags var vi på lassa med lillasyster. Inget egentligt fel på henne, men vi var på återbesök på ögon och fick godkänt. Den andra grejen vi kollade görs inget åt nu, blir det mer eller att det inte växer bort så ska vi höra av oss. Men som sagt, inget som görs nu.

På väg till bilen träffade vi min faster, vi pratade lite och hon berättade att min farmor var dålig igen. Inte kontaktbar och så hade hon slutat att äta. På kvällen ringde min mamma ochberättade att min farmor inte längre finns med oss.

Igår åkte några i familjen upp för att hälsa på henne en sista gång. Jag både ville och inte ville, så jag valde till slut att inte åka. När jag slutat och hunnit duscha ringde en av mina systrar och berättade att de varit upp. Farmor hade varit klädd i en mörkblå kofta och en blus med lite krås på. Hon hade ledat med ett belåtet leende på läpparna som att "ser ni, nu har jag det bra och jag är med farfar".  Vår ständige barnvakt har läst några bibeltexter för farmor tidigare, och hon läste några av dem. Tidigare på dagen hade visst min äldsta syster krockat, och bilen blev bara att lösa in. Syrran klarade sig ändå rätt ok, lite ont i knät, men rätt chockad. Det var inte hennes fel, och de andra tog på sig allt. Barnvakten tog även upp detta när hon pratade med farmor, och tyckte att det kanske var lite väl tilltaget, även om farmor inte riktigt tyckte att det var meningen att syrran skulle komma.

Jag tog barnen med mig och åkte till Böle igår, hälsade på mamma och pappa och så samlades vi där ett par stycken och pratade om ditt och datt. Det var ganska skönt, även om jag inte sa så mycket.

Nu ska jag fixa mat till barnen, och fundera på middag till mig och sambon. Sedan ska jag sova en stund och åka ut och jobba natt i natt.

Kommentarer
Postat av: Slarva

Jag är ju sist in på stället tyvärr och eftersom att avdelningen jag jobbat på det senaste året ska bort så blev det jag som åkte. Tyvärr, men man är säkert tillbaka där fortare än man anar. Det är ju itne första gången jag blir uppsagd därifrån! :)Är utbildningen du går 2 år eller? Funderar på om man ska söka den om man fortfarande är arbetslös till hösten?!

2009-02-04 @ 20:10:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0