ojdå

Var just in och kollade min status på bloggen. Snart tre veckor sedan jag var här!
Vad har hänt då? Jag hade nog varit till Arvidsjaur senast. Barnen är friska från vattkopporna och de hade hunnit med en lätt sväng av magsjuka då sambon besökte några av ungarnas kusiner. Han visste om det innan, så jag förstår inte varför han hedde sig dit... Men *peppar peppar* så är vi friska nu!

Sambon har varit en sväng i Prag, och som vanligt förväntade jag mig en present när han kom hem. Till ungarna hade han handlat en tröja och en båt med motor som man kan ha i badkaret. Ni kan ju gissa vem som fick vad! Själv fick jag en tobleroneask med massa små toblerone i. Och Fåret Shaun!

Helgen som var har vi ägnat åt att fira storebror. Han fyllde 4 i torsdags och då passade vi på att städa eftersom det varit en försummad aktivitet större delen av våren. Farmor och farfar (till barnen) var förbi med presenter till storebror. I fredags åkte vi på en shoppingtur på stan. Vår ständige barnvakt var med, så jag fixade lite andra grejor när jag kunde lämna barnen utanför krångliga trappor till minibutiker. I lördags kom min familj, och vi hade väldigt trevligt! Sålde plast för 1300 spänn och fick in ordrar till v. 24. Mycket trevligt! Igår var det kalas för några av dagiskompisarna, och det måste ha varit jobbigt för storebror. Han somnade nog före lillasyster och de lade sig strax efter 7 igår kväll...

I morgon har vi tenta i engelska, och på det ska vi göra en muntlig företagspresentation. Jag hade tänkt vara riktigt duktig idag och förbereda mig järnet, men jag tror jag har suttit halva tiden framför datorn och en stor del av andra halvan med att leta mat, tvätta och plocka disk. Ni kan ju själva räkna ut hur det går i morrn!
Nu blir det intensivt sista 25 minutrarna innan jag ska hämta barn på dagis!

Jag ska försöka bättra mig, vi får väl se hur mycket det händer i vårt liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0