Jag glömde ju...

Jag lovade mig själv att tipsa om lite bra bloggsidor! Jag får inte läsa dem när sambon ser på tv, för jag stör... Inte lätt när man har lätt för att garva!

En jag fastnat för är här! Diverse mer och mindre kända föräldrar skriver härliga anekdoter om sig själva och sina barn.

Läste en annan blogg och kom på att jag borde oxå plantera om några stackars blommor. Jag har en orkidée som jag fick förra hösten som nog skulle må bra av lite jord... Och hela blombeståndet skulle bli lite snyggare av nya ytterkrukor! Det har sambon i ett svagt ögonblick sagt att han ska köpa nya när vi börjar renovera vardagsrummet (vilket förmodligen kommer att börja i helgen med lite kabeldragningar). Jag var btw och kikade på lite lampor när vi fikade på stan igår, och hittade några vi kan ha över rumsbordet.

Kan inte låta bli, så här såg det ut på övervåningen innan vi började...

Under renoveringen började det bli lite bättreAmerican History X - vilken jäkla film. Blir förbannad bara jag tänker på den...

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ahh, nu har jag hittat in hos dig så jag kan snoka runt också! ;-)
Såg att du skulle sätta om en orkidée. Det gjorde jag också när jag satte om blommorna nu, fast jag gjorde ett litet expriment och planterade den i vulkansten. Vi säljer sånt och en kund sa att hennes orkideér trivs jättebra i det... Får väl se om min blomma överlever! :) Trevlig helg!

2008-01-11 @ 18:38:56
URL: http://slarva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0