Partyhelg!!!

Eller i alla fall en massa festligheter! Oj då trevligt vi haft!

I torsdags for vi ju (jag, mamma och mina två systrar; karlar och de flesta barn fick stanna hemma. Brorsan likaså) på Diggiloo. Det var över förväntan bra! Molly Sandén kan sjunga den tjejen. Det kan många andra oxå. Roligast var timmen innan. Vi kom i god tid, tyckte jag, men det var ganska fullt på parkeringen! Det låg lite regn i luften och det hade regnat tidigare på dagen. Alla som varit i/vid Storforsen vet att klipporna är hala även om det varit 30 grader varmt en vecka. Lägg till ett par tusen pers, ett gäng klackedojjor, hopfällbara stolar och säkert lite vin eller pilsner och ni har väl Bambi på hal is eller nåt! Det var mer än en som ramlade! Som tur var gjorde ingen illa sig.

När jag jobbat klart i fredags packade vi in oss i bilen och åkte iväg till stugan. Bo Sundström och Mats Schubert skulle spela på en event-dag/hemvändardag i Storsund, så jag ringde en kompis och kollade om hon skulle vara där. Vi har inte träffats på typ 4 år, så jag tyckte det var dags. Hon var där ett tag, men skulle tillbaks till Luleå på kvällen så vi han bara träffas en timme... Konsterten var hur bra som helst! Bosse på gitarr och Mats på keyboard av dyrare sort. Som stöd/ställning för den hade han två målarbockar... Tur att de höll med tanke på hur han hamrade på "pianot" emellanåt! Riktigt riktigt bra var det!! De kunde ha struntat i Per Lagerkvist eller vem det nu var och kört mer eget, men det var helt ok ändå.

Igår var det Teugerfesten, och det var ganska lugnt och städat medans jag och ungarna var kvar. Det droppade visst av folk eftersom och sambon kom hem vid halv ett eller nåt. Förmodligen senare, men jag hade somnat och märkte inte nåt när han kravlade upp i sängen. Pappa var visst hemma vid tre-snåret. Det gick lite trögt att ta sig upp i morse för vissa, andra klarade sig bra!

Nu är det nog bäst att kravla sig isäng, det kommer en jobbardag i morgon... Då ska jag förbi bibblan direkt efter jobbet och sedan ska vi prata med banken. Dags att skriva om lån. Blä med dagens räntor!

Kommentarer
Postat av: Slarva

Hm.. jag såg inte dig. Vet inte om jag hittade några skor... har varit allmänt hjärdöd även idag på jobbet. :-)

2008-07-15 @ 20:45:28
URL: http://slarva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0