Har ni saknat mig???

Lite hoppas jag!

I helgen har vi varit i stugan och haft helt underbart! Jag och barnen åkte upp i torsdags med ett stopp för examen för ett av mina syskonbarn. En kille som normalt undviker mycket folk går upp framför hela skolan och alla föräldrar och sjunger! Hur coolt som helst!! Jag klarade att hålla tårarna tills applåderna kom och då kan jag lova att det strömmade! Så stolt!!

Sedan lite lunch hos syster som åkte och jobbade, så jag fixade maten innan det var dags för blöjbyte och fortsatt resa till stugan. Båda barnen somnade i bilen, så jag hann plocka ur bilen en massa mat och annat innan lillasyster vaknade. Jag gick och väckte storebror efter en stund till, och innan han hade fått upp ögonen säger han "jag vill till stugan". Jo, men titta så får du se var vi är nånstans, säger jag. Han öppnar ögonen och säger "var är E och A?" Äntligen i stugan!!

Glassa och äta, det är väl ungefär vad vi gjort. Lite badminton har vi hunnit med och lite annat skoj. Jag var inte speciellt sugen på att åka hem idag. Men det blev sämre väder, så det gick hyfsat ändå. Hoppas bara att det blir bättre till helgen!

Trevligt sommarlov på er som har sånt trevligt! Själv ska jag sommarjobba för första sommaren på jag vet inte hur länge. 6 år kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0