softa idag??

Inte så mycket! Storebror skulle åka tåg med två kusiner och hela min familjs moster. En nätt resa på styva timmen, som gick hur bra som helst! Det var glada barn som vi mötte på stationen, och en väldigt nöjd moster. Jag vet inte vem som var lyckligast!

Det var lite halvkörigt när vi kom till målstaden, då jag var tvungen att tanka och min syster tog täten när vi skulle från macken till stationen. Vi körde lite knasigt och kom fram när resenärerna kom gåendes runt hörnet. Jag som tänkte fota när de klev av tåget, men man får inte alltid som man vill.

Jag passade på att hämta sambons dator som verkade ha gett upp. Han kände sig lite sugen på att se hur den ser ut på insidan och skruvade isär den. Tryckte fast några kablar, som iofs inte satt löst, och provade starta. Den gick igång! Det har sett mörkt ut rätt länge, och vi har trott att moderkortet var trasigt, men så var det ju tydligen inte!

Har tränat en sväng idag, och jag lär ha en ännu brutalare träningsvärk än förra veckan...
Däremot har jag sökt två jobb hittills idag, inte för att det lär bli några fler idag, men jag känner mig riktigt laddad! Hoppas jag kommer till interjvu ialla fall, fast jag är ju bara 4-9 och detta är gymnasiet... Har läst lite extra, så det kan finnas en mikroskopisk chans att de i alla fall tittar på min ansökan! Håll tummarna!!

Nu ska jag duscha, det hade jag nästan glömt bort, och sedan knoppa. Det kan bli en del jobb i morgon...

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0