Kjol

Idag var båda mina jeans-par i tvätten. Surt men inte nåt att göra åt, de var tvugna att tvättas. Mysbrallor? Nja, jag skulle på stan en massa för jobbet. Alternativet var kjol, så det fick bli så. Jag var tvungen att byta blöja på lillasyster och storebror kom in en sväng. Tittade på mig och sa "åh, en sån som B och G har"! Det såg han alltså i lördags, när vi åkte och hälsade på minsta kusinen och busa järnet. Det är till att vara uppmärksam!

Jag tog med mig lillasyster och hälsade på min bror som fyllde år i förrgår. Lite tårta och en kort prommis var trevligt. Sedan åkte jag och skulle fixa i en lägenhet; lite lampor och gardiner. Tror ni lamporna funkar då??? NEJ!!! Man måste borra och skruva för att få upp dem, och det var jag inte så sugen på när det är betongtak, så det blir att byta dem i morgon. Jag skulle helst undvika det, men man måste ju se nåt när man kommer in... Skit oxå

till råga på allt verkar det som att vi håller på att bli förkylda. Halvtät i näsan och småont i halsen. Det blir till att klä på sig när man ska ut!

Det är inte så jävligt som det låter, bara nästan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0