Säljguru??

Hallå alla!

Nu har jag bestämt mig. Jag ska prova sälja Tupperware. Så boka en visning! Men jag får inga grejor förrän den 23, så jag kan ha första demon den 24. Då pratar jag oktober alltså. Sedan inom fem veckor bör jag ha sålt för 4200 för att få behålla alla grejor gratis, och kan dryga ut.

Jag håller på att bli förkyld. Ont, eller inte direkt ont, men sådär sträv man är i halsen innan en rejäl förkylning bryter ut så jag får se om jag tar mig ur sängen imorrn... Småont i huvudet men annars pigg. Tur att vi inte har någon lektion i morrn! Desvärre/-bättre ska jag på stan och fika med en kompis och då ska jag passa på att prova en annan av mina födelsedagspresenter. Undrar bara vad jag ska ge sambon. Det är ju inte så att jag har ett överflöd av pengar. Å andra sidan ska han till Barcelona snart, och kommer hem dagen innan jag fyller så det är inte så synd om honom!

Nu ska jag lägga mig och vila lite. Det ser ut att bli en späckad helg igen. Sambon ska jobba i morgonkväll och kommer nog hem på lördag. Då ska åtminstone jag och barnen och några till på halvsbadet och bada på äventyrsbadet. Sedan på söndag ska jag städa så att gummihandskarna blöder! 3 lägenheter ska vara klara på måndag, och jag börjar själv men får nog hjälp ganska snabbt.

Nu kommer min sambon hem efter pilsnerdrickande med kunder. Det är inte så synd om honom!

Vi ses

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0